Albatàrrec, amb el nostre territori i la nostra gent

Vetllem per salvaguardar les nostres arrels, i la nostra manera de viure

El nostre territori és una part important de la nostra identitat, la nostra història, el present i el futur. És per aquesta raó que, en els darrers temps, des de l’Ajuntament hem cregut convenient defensar la nostra terra, informar i mobilitzar als veïns i veïnes del poble davant de les situacions ens obliguen de nou a unir-nos, com és la línia de Molt d’Alta Tensió (MAT) que amenaça el nostre entorn.

Així, hem participat en diferents actes informatius com, per exemple, habilitar el Casal Cultural per a acollir rodes de premsa i llegir el manifest contra els impactes territorials que produeixen les línies aèries de molt alta tensió, mostrant la documentació, cartografia i el llistat de parcel·les afectades, amb total transparència.

Caminada per la Dignitat del Territori.

L’Ajuntament d’Albatàrrec ha donat suport a la Plataforma contra els Macroprojectes Energètics de Ponent, que agermana l’esperit reivindicatiu de la majoria de municipis del Segrià, perquè creiem que és fonamental alçar-se davant dels diferents projectes macro-energètics de fort impacte territorial. A més a més, també s’ha donat suport en la participació de la Caminada per la Dignitat del Territori, una ruta circular de 13 km per les zones afectades pel traçat de les línies MAT, parcs solars i subestacions elèctriques com a protesta.

Des de l’Ajuntament hem apostat per impulsar diversos projectes que volen contribuir en l’apoderament femení i la igualtat de gènere des d’una perspectiva educativa

Seguint aquesta línia, en consonància amb el 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora, i el 25 de novembre, Dia Internacional en Contra de la Violència envers les Dones, han tingut a lloc des de jornades per a promoure la salut i el benestar de les dones a xerrades sobre l’autoestima, l’autoconeixement i l’autocura, la gestió emocional i el desenvolupament de les habilitats socials. A més a més, en els darrers temps, Albatàrrec també hem acollit un taller de defensa personal, a càrrec de Mestre Mikel Fernández; i Parlem d’amor, una dinàmica a càrrec d’Aline López adreçada als joves i que girava al voltant de les primeres relacions, l’amor i els sentiments per prevenir comportaments tòxics.

A favor dels actes al voltant del 8-M i el 25-N.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *