A continuació, us proporcionem les Ubicacions que poden ser d’interés per a les persones participants en La Pera Run. Fer esment que, el mateix dia de la cursa estarà senyalitzat correctament per evitar confusions d’espais.

 

Aparcament: Els participants de La Pera Run disposaran d’aparcament al Pavello Municipal i als voltants dels carrers Nou, Senia, i darrere del Castell, garantint així una ubicació còmoda i accessible per als vehicles.

 

Lavabos/dutxes: Per a les necessitats sanitàries dels corredors, es posaran a disposició els vestuaris situats al Pavello Municipal, assegurant la higiene i comoditat durant l’esdeveniment.

 

Servei de guarda-roba: Els corredors i corredores disposaran d’un servei de guarda-roba d’una sola peça o motxilla ubicat a la Plaça Sant Salvador.

 

Sortida: El punt de partida de la cursa estarà a la Plaça Sant Salvador, un enclavament emblemàtic d’Albàtarrec que oferirà un escenari espectacular per a l’inici de l’aventura esportiva.

 

Recollida de dorsals: El dissabte previ a la cursa, els participants podran recollir els seus dorsals de 18:00 a 20:00 al Pavello Municipal. A més, el mateix dia de la cursa, la recollida estarà disponible a la Plaça Sant Salvador de 08:30 a 09:30, garantint així una gestió eficient i àgil per als corredors.