Els recorreguts de la Pera Run passaran integrament pel terme municipal d’Albatàrrec. Les dues curses compartiran tant sortida i arribada com el primer i els dos darreres kilòmetres. El recorregut de la caminada serà el mateix que el de la cursa de 5,5 kms.

 

Durant els recorreguts, es trobaran diverses indicacions, tant per persones voluntàries com senyalitzacions verticals. Cal respectar-les en tot moment. En cas de dubte, sempre prevaldrà la indicació de la persona voluntària a la senyalització vertical.

 

Els dos recorreguts transcorreran en un terreny mixte. El seu 50% estarà format d’asfalt i el 50% restant de camí compacte. Aquestes medicions son aproximades.

 

Enmig dels circuits es trobaran punts d’avituallaments. Al sobrepassar-los s’hi trobaran els contenidors on dipositar la resta del mateix. Preguem que els respecteu dins la mesura de lo possible.

 

Tots els participants, en arribar a la plaça Sant Salvador, hauran de donar-li la volta per la dreta i hauran d’entrar a meta en el mateix sentit de la marxa en la que s’ha efectuat la sortida.

 

Totes aquestes indicacions seran esmentades per megafonia uns instants abans de la cursa per evitar possibles confusions durant el transcurs de la prova.

 

Qualsevol dubte sobre la prova, poseu-vos en contacte amb la organització i farem el possible per solucionar-lo.

 

A continuació us facilitem els tracks:

Per poder descarregar els recorreguts feu clic a la imatge.

LA PERA RUN 5,5K I CAMINADA (D+ 40m)

 

LA PERA RUN 10K (D+ 75m)