Rider Tècnic – Casal Cultural d’Albatàrrec

Aforament de la sala 750 localitats, 500 a platea 150 primera llotja i 100 segona llotja.

Mides de l’escenari:

  • 12 m. d’amplada x 10 m. de profunditat.
  • Boca de l’escenari 10,5 m.
  • Mides entre cametes 9 m. x 9m.

Disposem de quatre camerins privats i sala d’estar comuna de 150 m2 en total.

Materials constructius de la sala estudiats específicament per aconseguir una excel•lent acústica, com “Top Acústic”. Fusta fono-absorvent específica per a auditoris, marca registrada.

Equip d’àudio d’última generació “Line Array” Triple Onda, de 15.000 wats de potencia, controlat i ajustat a la configuració de la sala.

Quatre caixes de sub-greus, amb vuit altaveus de 18 polsades.

Sistema “Sound Round” format per 12 bafles de dos vies col•locats de manera adient als laterals del auditori.

Monitors de escolta amb diverses configuracions pel escenari.

Taula de mescles Yamaha digital de 32 canals amb infinites possibilitats de connexió i configuració, i que disposa dels efectes necessaris per que fa a qualsevol actuació.

Aquesta taula es pot utilitzar a l’escenari, o en dos punts més, situats al mig i al fons de la sala.

Micròfons de condensador, cardioides in-alàmbrics de les marques Shure i Akg, i tots els seus accessoris.

Micròfons inalàmbrics varis.

Dos DVD i un VHS.

Tot el sistema d’àudio es pot inter-connectar entre ell mitjançant el patch de distribució de senyals, per tal d’assolir qualsevol utilitat.

Equip de vídeo, format per un Projecte Hitachi de 3500 Ansi Lúmens, pantalla de 5.5 metres d’ample, de funcionament motoritzat i telecomandat, distribuïdors de senyals de vídeo per tal de triar entre cinema, televisió, o presentacions multimèdia.

Equipament de llums de 40.000 wats de potencia, perfectament controlada mitjançant consola amb memòries de programa i efectes, que a traves de DMX pot governar els quatre Dimmers existents, a l’escenari, al mig, o al fons de la sala, a més quatre quarsos quatricolors de 2.000 watts i 12 rockets de 1.000 watts.

Davant la boca de escenari, amagats al sostre s’han instal•lat dos motors telecomandats per tal de penjar-hi els Trilites (trams de tres metres d’alumini de estructura triangular) per la il•luminació frontal de l’escenari.