Club de Bitlles Sant Salvador

El Club de Bitlles “ Sant Salvador “ va ser creat com a entitat esportiva l’any 2000. Actualment el seu president és en Josep Latorre. El Club de Bitlles participa en un Campionat de lliga de bitlles pel lleure a nivell de la província de Lleida. També val a dir que hi participen equips de la Franja. Les tirades de la lliga es fan els diumenges al matí, amb la participació de dos equips (un local i l’altre visitant).

Grup de Puntaires Punt d’Or

Les nostres dones artesanes van crear aquest grup l’any 1999. Es reuneixen totes les setmanes al pis del Portal per elaborar les més boniques artesanies en punt de coixí, patchwork i altres manualitats. Les trobades de puntaires són una festa plena de colors, que ens fan gaudir de tot aquest patrimoni artesanal de les nostres terres.

Associació de Dones

L’Associació de dones d’Albatàrrec va ser creada fa més de trenta anys. Es composa de sis grups d’una vintena de dones aproximadament, on cada any es fa càrrec de l’organització un dels grups, consecutivament. Programen activitats durant tot l’any amb la finalitat de poder realitzar una festa el dia de Sta. Àgata on totes les dones i són convidades a passar-s’ho d’allò més bé.

Associació de Jubilats Sant Roc

Associació constituïda el 1990, situada anteriorment al pis del portal i en l’actualitat a les noves instal•lacions de les escoles velles. L’encoratjament d’un grup de jubilats va fer possible aquesta iniciativa per dur a terme activitats lúdiques.

Durant aquest temps s’han anat fent multitud d’activitats fent passar bones hores de convivència entre uns i altres. En aquests moments la nova ubicació ha fet possible iniciar servei de menjador i noves activitats com gimnàstica, pilates, etc.

Associació de Joves Els nens i elles

Tot i que funcionava des de molts anys abans, l’associació de joves “Els nens i elles” va ser creada oficialment l’any 2011, sense ànim de lucre, amb els següents objectius:

Impulsar totes les expressions socials i culturals del poble.

  • Fomentar la creació i articulació de noves idees.
  • Impulsar activitats i tendències a l’associació.
  • Impulsar activitats artístiques i culturals pel jovent de la localitat.
  • Promoure activitats d’educació i formació principalment dirigida a la joventut.

Per tal d’assolir aquests objectius, l’Associació duu a terme les activitats següents:

  • Activitats esportives (partits de futbol, caminades populars, curses d’orientació, etc.)
  • Activitats de joc i de lleure (gimcanes, obres teatrals, projecció de pel•lícules, etc.)
  • Festes (festa major de la localitat, celebració de dates senyalades, dinars, sopars,etc.)

Penya Motera Albatàrrec

Fundada el 2005. La idea de fundar la penya va sorgir d’un grup d’amics moters d’Albatàrrec que normalment es trobaven al bar del poble. Per ser soci de la penya és necessari tenir qualsevol tipus de moto, voler gaudir de les sortides organitzades, dels amics/es que compateixen aquesta afició i festes populars. Es disposa de local propi cedit per l’Ajuntament d’Albatàrrec. Actualment consta de 28 socis.

Contacte:

Email: penyamoteraalbatarrec@live.com
Telf: 679 313 107