Albatàrrec, un poble actiu i saludable

Recopilem algunes de les activitats tant culturals com esportives que s’han realitzat aquests últims anys

La cultura i la pràctica esportiva són dos motors insubstituïbles en el dia a dia de qualsevol persona, peces claus que asseguren la salut mental i física, i la cohesió social. Conscient d’aquesta realitat, en aquests temps, i tot i les dificultats i malabars fruits de la lluita contra la pandèmia, el consistori ha organitzat trobades de tota mena, adreçades a totes les edats, des d’on continuar fent comunitat i vetllant pel sentiment de pertinença.

Entre totes aquestes activitats destaquem la tornada de la tan estimada Festa Major del poble, una cita clau en el calendari per a la cultura popular, i per a la vida dels batarrencs i batarrenques. Des de l’Ajuntament hem organitzat propostes per recobrar l’esperit de festa i comunitat, amb espectacles per a tots els gustos. Entre ells, destaca el pas de l’humorista Quim Masferrer i la seva obra ‘Bona gent’, així com la represa de protagonisme de la música, amb Manel, Dj. Moncho i Orquesta Anónima, entre altres.

Concert del Pot Petit a Albatàrrec.

Per altra banda, ens sembla important destacar el paper que juga la formació contínua al calendari d’activitats d’Albatàrrec, on cal esmentar que vam acollir la tercera edició de la Jornada Educació 0-6, destinada a mestres i educadors infantils.

Per altra banda, des de l’Ajuntament, no hem deixat de banda al jovent del poble i hem incentivat l’oci reprenent la dinàmica d’Espai Jove i amb la iniciativa de l’Agost Jove, a més a més de diferents jornades lúdiques. Creiem que oferir activitats lúdiques i formatives als joves és un dret fonamental i, per aquesta raó, van poder gaudir d’una sèrie d’actes en clau de gènere com un taller sobre les dinàmiques de les primeres relacions, amor i els sentiments a la seva edat.

Centrant-nos en l’activitat esportiva i la vida saludable, destaquem la posada en marxa de diferents accions, com ara la 13a Marxa Popular del Segrià, la Caminada Saludable per motiu del Dia Mundial de L’activitat Física i de la Salut, les classes gratuïtes de XTROMBA i un complet programa d’activitats esportives.

Donant suport a les activitats esportives a Albatàrrec.
0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *